Snoezeluge 2023

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Snoezeluge 2023

2. oktober 2023 5. oktober 2023

I år byder vi alle velkommen til åbent hus i Snoezelhuset i Maribo på Lolland.

Åbent hus arrangementer i Snoezelhuset på Vestegnen

 Igen i år slår vi dørene op og byder velkommen til at se og opleve vores dejlige hus, hvor du kan lade dine sanser komme i spil og hvor den gode fælles oplevelse bor. Vi er klar til at vise huset og dets mange muligheder frem og få en snak om, hvad Snoezelen egentlig er og hvordan det kan bruges til at skabe ro, velvære og balance.
 
Der er hele to chancer til at kigge forbi og kigge, prøve, mærke, hvad et snoezelhus/snoezelmiljø kan.
 
Kom og få stillet nysgerrigheden, få sparring og udveksling, bliv klogere på om det kunne være noget for dig, én du kender eller nogen, du arbejder med.
 
Onsdag d. 4. Oktober fra kl. 15-18
Fredag d. 6. Oktober fra kl. 9-15
 
Tilmelding er ikke nødvendig, men hvis du ved, du kommer eller har uddybende spørgsmål, hører vi gerne fra dig.
 
Kontakt os på snoezelhuset@brondby.dk
 
Vi glæder os til at se jer i ”Snoezelhuset på Vestegnen”,
​Tybjergparken 2, 2660 Brøndby Strand

Invitation til temadage i forbindelse med den nationale uge til vidensdeling i Snoezelnetværket

Temadag i sanserummet hos Aabentoft

I anledning af Snoezelugen vil vi her hos Aabentoft gerne invitere ind til en temadag i vores showroom. Her er det muligt at opleve vores unikke sensoriske rum, hvor mulighederne for at skabe interaktive sansemiljøer er uendelig.

Et Aabentoft sanserum er brugervenligt og kan nemt tilpasses individuelt til den enkelte sanseprofil samt kognitive og motoriske funktionsniveau. Sanserummet kan både anvendes specifikt til terapeutisk arbejde med low arousal regulering, sansestimulering og sanseintegration eller som et aktivitets- og træningsrum med henblik på at styrke fx leg, læring, kommunikation, sociale relationer mm. Det er et særligt rum, hvor brugere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne kan føle sig trygge og afskærmet. Er du interesseret i at høre mere?

Dato: 3/10 2023, kl. 9.30-12-30
9.30-10.30 – Besøg i vores showroom
10.30-11.30 – Kort faglig gennemgang om anvendelse af snoezel ind i et sensorisk rum/Snoezelrum.
11.30-12.30 – Besøg i vores showroom
Sted: A/S Aabentoft, Holmagervej 1B, Hornslet
Det er gratis at deltage på denne dag, og der er begrænsede pladser, så book din plads allerede nu, på mailen ao@aabentoft.dk. ​Tilmeldingsfristen er den 26/9-23.

Temadag i sanserummet på Djurslandsskolen

Derudover vil vi gerne invitere ind til en temaeftermiddag i Djurslandsskolens komplette og innovative sensoriske rum. Denne dag er tiltænkt specialskoler, der har interesse i at opleve hvordan de kan anvende deres sensoriske rum med udgangspunkt i Djurslandsskolens sansestimulerings-elementer. Så kom og vær med til en praksisnær eftermiddag, hvor der er tid til spørgsmål og snak om konkrete cases.

Dato: 5/10 2023, kl. 13.30-15.30
Sted: Sanserummet på Djurslandsskolen, Djursvej 10, 8586 Ørum Djurs
Det er gratis at deltage på denne dag, og der er begrænsede pladser, så book din plads allerede nu, på mailen ao@aabentoft.dk. Tilmeldingsfristen er den 26/9-23.