Renata Cosic

NæstforpersonBestyrelsesmedlem
Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Profil
Socialpædagog
Center for trivsel og social indsats
Jeg er uddannet socialpædagog siden 2002 og har arbejdet i handicapområdet siden. Undervejs har jeg taget diplomuddannelse i specialpædagogik, samt en diplommodul i neuropædagogik. Jeg fik sansevejledning uddannelse i 2018. I 2022 afsluttede jeg uddannelse som Snoezel konsulent.

I perioden 2002-2004 har jeg arbejdet på en døgninstitution for børn med fysisk og psykisk nedsat evne. Siden 2004 arbejder jeg i Aktivitets og samværstilbud i Nykøbing F, et tilbud for voksne mennesker med psykisk og fysisk nedsat evne under Center for trivsel og social indsats.

Jeg har siddet i bestyrelsen siden 2021. Jeg er en af medforfatterne til bogen Snoezelen i Danmark, udgivet i 2022.

Arbejdsmæssigt har jeg mange kasketter på bl.a. som pædagog, som praktikvejleder og praktik koordinator, samt som Snoezel konsulent, hvor jeg holder vejledninger om sanserne for studerende og kollegaerne, vejleder kollegaer ift. brug af sanseredskaber til borgerne mm. Jeg er også ansvarlig for vores tre sanserum på stedet. Jeg står også til rådighed ift. rådgivning for kollegaerne i boligerne.

Min interesse for Snoezel principerne startede, da jeg var med til min første Generalforsamling i Snoezel Netværk i 2005. Der åbnede en hel ny verden sig for mig og jeg har lært meget siden. Jeg anvender min viden hver dag i mit arbejde med borgerne. For mig er det vigtigt at udbrede viden og være med til at åbne døre til denne verden for de nye generationer.
Kontaktinformation
Kun for organisationer
Ja
3398121333
Kun for personale